Mlebu

Register




Sampeyan pengin mbangun bisnis online?
Kita bisa mbantu ing sembarang industri!

FINANCE | REAL ESTATE | INTERNET | CORPORATE | LIFESTYLE

pIN Sampeyan

Informasi apa sing kita kumpulake?

Kita ngumpulake informasi saka sampeyan nalika sampeyan ndhaftar ing situs kita, nggawe pesanan, langganan newsletter kita, isi formulir utawa item Put ing kothak dhuwit.

Nalika nindakake utawa ndaftar ing situs kita, sampeyan kudu dijaluk: jeneng, alamat e-mail, alamat surat utawa nomer telpon. Nanging, sampeyan bisa ngunjungi situs kanthi anonim.

Google, minangka vendor pihak katelu, nggunakake cookie kanggo ngawula iklan ing situs sampeyan. Google nggunakake cookie DART ngijini kanggo ngawula iklan menyang pangguna adhedhasar kunjungan menyang situs lan situs liyane ing Internet. Pangguna bisa milih metu saka panggunaan cookie DART kanthi ngunjungi iklan privasi iklan lan isi Google.

Apa sampeyan nggunakake informasi kanggo?

Saben informasi sing dikumpulake saka sampeyan bisa digunakake ing salah sawijining cara:

Kanggo ngatur pengalaman sampeyan - (informasi sampeyan mbantu kita kanggo luwih nanggapi kabutuhan individu)

Kanggo nambah situs web kita - kita terus-terusan usaha kanggo nambah persembahan situs web kita adhedhasar informasi lan saran sing kita deleng saka sampeyan

Kanggo nambah layanan pelanggan - informasi sampeyan mbantu kita luwih efektif nanggapi panjalukan layanan pelanggan lan kabutuhan dhukungan

Kanggo proses transaksi - Informasi sampeyan, umum utawa pribadi, ora bakal didol, diijolake, ditransfer, utawa diwenehake marang perusahaan liyane kanthi alasan apa wae, tanpa idin, kajaba kanggo maksud sing dikirimake produk utawa layanan sing dituku.

Kanggo administrasi nawakake - kontes, promosi, survey utawa fitur situs liyane

Kanggo ngirim email periodik - Alamat email sing diwenehake kanggo pangolahan supaya bisa digunakake kanggo ngirim informasi lan nganyari babagan pesanan, tambahan kanggo nampa berita, update, informasi produk utawa layanan sing gegandhengan, etc.

Cathetan: Yen ing wektu sampeyan pengin langganan langganan email sing durung teka, kita kalebu instruksi unsubscribe sing rinci ing dhasar saben email.

Kepiye cara njaga informasi sampeyan?

Kita ngleksanakake macem-macem langkah-langkah keamanan kanggo njaga keamanan informasi pribadhi nalika sampeyan nggawe order utawa ngetik, ngirim, utawa ngakses informasi pribadhi.

We offer nggunakake server aman. Kabeh informasi sensitif / kredit sing disedhiyakake dikirim liwat teknologi Secure Socket Layer (SSL) lan banjur dienkripsi menyang basis panyedhiya gerbang Pembayaran kita mung bisa diakses dening sing sah karo hak akses khusus kanggo sistem kasebut, lan dibutuhake kanggo njaga informasi rahasia.

Sawise transaksi, informasi pribadi (kartu kredit, nomer jaminan sosial, finansial, lan liya-liyane) ora bakal disimpen ing server kita.

Apa kita nggunakake cookie?

Ya, Cookie minangka file cilik sing bakal ditransfer menyang situs web utawa panyedhiya layanan menyang harddisk komputer liwat browser Web (yen sampeyan ngidini) sing mbisakake situs utawa sistem panyedhiya layanan kanggo ngenali browser lan nangkep lan ngelingi informasi tartamtu.

Kita nggunakake cookie kanggo mbantu kita ngeling-eling lan ngolah barang-barang ing keranjang dolan, mangerteni lan nyimpen preferensi kanggo kunjungan mangsa lan kompilasi data aggregate babagan lalu lintas situs lan interaksi situs supaya kita bisa nawakake pengalaman lan alat situs sing luwih apik ing mangsa ngarep.

Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa milih nduwe komputer sampeyan ngelingake sampeyan saben wektu cookie dikirim, utawa sampeyan bisa milih mateni kabeh cookie liwat setelan browser. Kaya paling situs web, yen nguripake cookie sampeyan, sawetara layanan kita ora bisa dienggo kanthi bener. Nanging, sampeyan isih bisa nyimpen pesenan kanthi ngubungi layanan pelanggan.

Apa kita nyampekno informasi apa wae kanggo pihak luar?

Kita ora ngedol, dagang, utawa digunakake ngirimake menyang pihak njaba informasi sing sampeyan kenal kanthi pribadi. Iki ora kalebu pihak katelu dipercaya sing ngewangi kita ngoperasikake situs web kita, nglakoni bisnis kita, utawa nglayani sampeyan, sauntara pihak sing setuju nyimpen informasi iki kanthi rahasia. Kita uga bisa ngetokake informasi sampeyan nalika pracaya yen release pancen cocok karo hukum, nglakokaké kawicaksanan situs kita, utawa nglindhungi kita, hak-hak, properti, utawa safety kita. Nanging, informasi manca non-pribadi bisa disedhiyakake marang pihak liyane kanggo marketing, iklan, utawa panggunaan liyane.

Link pihak katelu

Kadhangkala, miturut kawicaksanan kita, kita nyakup utawa menehi produk utawa layanan pihak katelu ing situs web kita. Situs pihak katelu iki nduweni kawicaksanan pribadi sing kapisah lan bebas. Mulane kita ora tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo isi lan aktivitas situs iki sing disambung. Nanging, kita ngupaya nglindhungi integritas situs kita lan nrima saran apa wae babagan situs kasebut.

Undhang-undhang Pangreksan Privacy Protection California Online

Amarga kita ngurmati privasi sampeyan, sampeyan wis njupuk langkah-langkah pancegahan sing perlu kanggo netepake Undhang-undhang Perlindungan Privasi Online California. Mulane kita ora bakal nyebar informasi pribadhi menyang njaba pihak tanpa idin.

Minangka bagéan saka Undhang-undhang Perlindungan Privasi Online California, kabeh kedhaftar situs kita bisa nggawe owah-owahan marang informasi kapan wae kanthi ngangkut menyang panel kontrol lan menyang kaca 'Edit Profil'.

Kepatuhan Undhang-undhang Perlindungan Privasi Anak

We are in compliance with the requirements of COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act), kita ora ngumpulake informasi apa wae saka sijiné ing umur 13. Situs web, produk lan layanan kabeh ditrapake kanggo wong sing paling ora umur 13 utawa luwih.

Kebijakan Privasi Online Mung

Kebijakan privasi online iki mung ditrapake kanggo informasi sing dikumpulake liwat situs web kita lan ora kanggo informasi sing diklumpukake offline.

Sarat lan Ketentuan

Deleng uga watesan Syarat lan Ketentuan kita mbangun panggunaan, pambantah, lan watesan tanggung jawab babagan penggunaan situs web kita ing http://www.carlhenryglobal.com/terms-and-conditions

Panjenengan Pesenan

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo kebijakan privasi kita.

Owahan kanggo Kebijakan Privasi kita

Yen kita arep ngganti kebijakan privasi kita, kita bakal ngirim owah-owahan ing kaca iki, lan / utawa nganyari tanggal modifikasi Kebijakan Privasi ing ngisor iki.

Kebijakan iki terakhir diubah ing 25 / 03 / 2018

kontak kita

Yen ana apa pitakonan gegayutan kebijakan privasi sing bisa hubungi kita nggunakake informasi ing ngisor iki.

http://www.carlhenryglobal.com
alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng.

FacebookTwitterLinkedInPinterest

Kita Situs web Aman - Klik kanggo ndeleng SSL Certificate kita

Copyright © 2017 Carl Henry Global - Online Finance | Real Estate | Internet | Perusahaan | Gaya urip. Kabeh hak dilindhungi.
situs web: www.carlhenryglobal.com Hubungi: info@carlhenryglobal.com

Kita nggunakake cookie kanggo nambah situs web kita lan pengalaman nalika nggunakake. Cookie sing digunakake kanggo operasi penting situs iki wis disetel. Kanggo ngerteni luwih akeh babagan cookie sing kita gunakake lan carane mbusak, ndeleng kita privasi privasi.

Aku nampa cookie saka situs iki.
EU Cookie Directive plugin dening www.channeldigital.co.uk
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!