Mlebu

Register




Sampeyan pengin mbangun bisnis online?
Kita bisa mbantu ing sembarang industri!

FINANCE | REAL ESTATE | INTERNET | CORPORATE | LIFESTYLE

Yen sampeyan ora setuju karo Katentuan Pangguna, gunakake terus nggunakake situs kasebut!

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan tegas pitakon lan Persetujuan kanggo Ketentuan iki. Yen sampeyan ora setuju karo Katentuan Panggunaan, aja nggunakake situs iki.

Watesan Gunakake Bahan

Bahan ing situs web iki hak cipta lan kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Teks, grafis, basis data, kode HTML, lan sifat intelektual liyane sing dilindhungi dening UK lan International Copyright Laws, lan ora bisa disalin, dicithak ulang, diterbitake, direkayasa, diterjemahake, di-host, utawa disebarake kanthi tanpa tegas. Kabeh merek dagang ing situs iki minangka merek dagang saka CarlHenryGlobal.com utawa pemilik liyane sing digunakake kanthi ijin.

Kepemilikan Database, Lisensi, lan Panggunaan

CarlHenryGlobal.com njamin, lan sampeyan setuju, sing CarlHenryGlobal.com dadi pemilik hak cipta saka Database Link kanggo artikel lan sumber daya sing kasedhiya saka wektu ke wektu liwat http://www.CarlHenryGlobal.com. CarlHenryGlobal.com lan para kontributor nyatakake kabeh hak lan ora ana hak properti intelektual sing dianakake dening persetujuan iki.

CarlHenryGlobal.com nyedhiyakake lisensi sing ora eksklusif, sing ora bisa ditransfer kanggo nggunakake basis data sing kasedhiya kanggo sampeyan miturut Ketentuan lan Ketentuan iki. Database (s) bisa digunakake mung kanggo ndeleng informasi utawa kanggo ngekstrak informasi nganti digambarake ing ngisor iki.

Sampeyan setuju nggunakake informasi sing diduweni saka pangkalan data CarlHenryGlobal.com mung kanggo panggunaan pribadi sampeyan dhewe utawa tujuan internal omah utawa bisnis, sing disedhiyakake sing ora bisa nyedhiyakake utawa nyengkuyung informasi, lan ora nyebabake utawa menehi ijin diterbitake, dicithak , diundhuh, dikirim, didistribusifake, dienggo maneh, utawa diterbitake manawa ana ing bagean manawa bagean saka basis data (kanthi langsung utawa ing wangun sing kondensif, selektif utawa tabulasi) kanggo manawa bali maneh, republikasi, redistribusi, ndeleng, utawa liya-liyane.

Nanging, sampeyan bisa uga ngundhuh utawa ngowahi informasi saben kaca sing wis dipilih kanthi individu, kanggo nemokake informasi tartamtu, sing bisa dingerteni kanggo informasi sing ditrapake kanggo panggunaan pribadi, utawa mung digunakna kanggo bisnis, ing basis rahasia. Sampeyan bisa nggawe nomer duplikat sing winates ing sembarang output, ing wangun sing bisa dibaca kanthi mesin utawa hard copy, minangka bisa uga mung kanggo tujuan iki. Ora ana sing bakal ngidini sampeyan nggawe database, direktori utawa publikasi hard copy utawa saka basis data, kanggo distribusi utawa panggunaan internal utawa eksternal.

Tanggung Jawab

Bahan ing situs iki diwenehake "minangka" lan tanpa jaminan apa wae sing bisa dicantumake utawa diwenehake. CarlHenryGlobal.com nyangkal kabeh jaminan, kasebut utawa diwenehake, kalebu, nanging ora diwatesi, warata jaminan dagang lan kebugaran kanggo tujuan tartamtu. CarlHenryGlobal.com ora njamin yen fungsi sing ana ing material bakal ora kacepetan utawa ora bebas, cacat kasebut bakal dikoreksi, utawa situs iki utawa server sing nyedhiyakake kasedhiya bebas saka virus utawa komponen mbebayani liyane. CarlHenryGlobal.com ora njamin utawa nggawe perwakilan babagan panggunaan utawa asil saka nggunakake bahan ing situs iki ing syarat-syarat sing bener, akurasi, linuwih, utawa liya-liyane. Sampeyan (lan ora CarlHenryGlobal.com nganggep kabeh biaya kanggo kabeh servis, perbaikan, utawa koreksi sing dibutuhake. UU sing ditrapake bisa uga ora ngidini pambatasan jaminan sing diwenehake, saéngga pangecualian kasebut ora lumaku kanggo sampeyan.

Ora ana kahanan, kalebu, nanging ora diwatesi, keluwen, CarlHenryGlobal.com bakal tanggung jawab marang kerusakan khusus utawa konsekwensi sing kasil saka panggunaan, utawa ora bisa nggunakake, bahan ing situs iki, sanajan CarlHenryGlobal.com utawa wakil resmi CarlHenryGlobal.com wis menehi saran babagan kamungkinan kerusakan kasebut. Hukum sing ditrapake bisa uga ora ngidini watesan utawa pambatasan saka tanggungan utawa kerusakan sing ora ono utawa prayoga, saéngga watesan utawa pengecualian ing ndhuwur ora bisa ditrapake kanggo sampeyan. Ing acara ora bakal tanggung jawab total CarlHenryGlobal.com kanggo sampeyan kanggo kabeh kerusakan, kerugian, lan panyebab tumindak (apa ing kontrak, tort, kalebu nanging ora winates, kelalaian utawa liya) ngluwihi jumlah sing dibayar dening panjenengan, yen ana, kanggo ngakses situs iki.

Katrangan lan informasi ing situs web iki diyakini akurat nalika padha diselehake ing situs web kasebut. Owah-owahan bisa digawe kapan wae tanpa kabar sadurunge. Kabeh data sing diwenehake ing situs iki digunakake kanggo tujuan informasi. Informasi sing ana ing situs web lan kaca iki, ora dimaksudake kanggo menehi saran legal, financial, utawa tax tartamtu, utawa saran apa wae, manawa, kanggo individu utawa perusahaan lan ora kudu didegake ing babagan kasebut. Layanan sing diterangake ing situs iki mung ditawakake ing wilayah hukum sing bisa ditawakake kanthi sah. Informasi sing disedhiyakake ing situs web kita ora kabeh kalebu, lan diwatesi kanggo informasi sing kasedhiya ing CarlHenryGlobal.com lan informasi kasebut ora bisa dipercaya minangka kabeh-kalebu utawa akurat.

Pranala lan Tandhani

Pemilik situs iki ora kudu berafiliasi karo situs sing ana gandhengane karo situs iki lan ora tanggung jawab kanggo isi kasebut. Situs sing disambung iku mung kanggo penak lan sampeyan bisa ngakses kanthi resiko dhewe. Pranala menyang situs web liyane utawa referensi kanggo produk, layanan utawa publikasi liyane saka sing CarlHenryGlobal.com lan anak perusahaan lan Afiliasi ing situs iki, ora nyatakake endorsemen utawa persetujuan situs web, produk, layanan utawa publikasi kasebut dening CarlHenryGlobal.com utawa anak perusahaan lan Afiliasi.

Jeneng tartamtu, grafis, logo, lambang, rancangan, tembung, irah-irahan utawa frase ing situs web iki bisa kasebut jeneng dagang, merek dagang utawa tandha layanan saka CarlHenryGlobal.com utawa entitas liya. Tampilan merek ing situs iki ora nyatakake yen lisensi apa wae wis diwenehake. Sembarang pengunduran, transmisi ulang, utawa panyalihan modifikasi merek dagang lan / utawa isi sing ora sah ing situs iki bisa uga nglanggar merek dagang hukum umum lan / utawa hukum hak cipta federal lan bisa nudhuhake copier kasebut kanthi legal.

Kerahasiaan Kode, Sandhi lan Informasi

Sampeyan setuju kanggo nambani manawa Kode Subscriber, jeneng panganggo, ID pangguna, utawa tembung sandhi sing sampeyan wis ditampa saka CarlHenryGlobal.com, lan kabeh informasi sing bisa diakses liwat situs web sing dilindhungi tembung sandi ing situs web CarlHenryGlobal.com lan bakal ora nyebabake utawa ngidini informasi kasebut bisa disampekake, disalin, utawa disebarake marang wong liya.

Liyane Legal Matters

Syarat Katentuan Pangguna iki bakal ditrapake kanggo saben akses menyang http://www.CarlHenryGlobal.com. CarlHenryGlobal.com duwe hak ngetokake révisi kanggo Ketentuan iki dening nganyari versi revisi saka dokumen iki ing situs iki: versi kasebut bakal dileksanakake kanggo kabeh panggunaan dening sampeyan sawise tanggal publikasi. Saben akses informasi saka CarlHenryGlobal.com bakal dadi transaksi sing ora bisa dipisahake miturut syarat sing ditrapake.

Katentuan Panggunaan lan lisensi sing diwenehake ora bisa diutus utawa disubra tanpa sampeyan tanpa idin ditulis CarlHenryGlobal.com.

Syarat Katentuan iki bakal diatur, diadopsi lan dileksanakake miturut angger-anggere London UK, kaya sing ditrapake kanggo persetujuan sing ditindakake lan kudu dileksanakake ing wilayah kasebut.

Kanggo ngilangi sampeyan kudu apa wae sing dilanggar utawa kaancam bakal nglanggar CarlHenryGlobal.com lan / utawa kasebut Afiliasi'hak properti intelektual, CarlHenryGlobal.com lan / utawa sawijining Afiliasi bisa nggoleki bantuan injunctive utawa liyane sing cocok ing pengadilan negara utawa federal ing Negara London UK, lan sampeyan ngidini yurisdiksi eksklusif lan panggonan ing pengadilan kuwi.

Sembarang musuhan liyane bakal sampun mantun minangka nderek:

Yen perselisihan muncul ing sangisore persetujuan iki, kita setuju dhisik kanggo mutusake masalah kasebut kanthi bantuan mediator sing disepakati ing lokasi ing ngisor iki: London UK. Saben biaya lan biaya liyane saka biaya pengacara sing digandhengake karo mediasi bakal dituduhake kanthi saben-saben.

Yen mbuktekaken mokal kanggo teka ing solusi bebarengan sing nyenengake liwat mediasi, kita setuju kanggo ngirim perselisihan kanggo arbitrase nambali ing lokasi ing ngisor iki: London UK. Pangadilan marang penghargaan sing dilakokaké dening arbitrase kasebut bisa dicithak ing sembarang pengadilan kanthi yurisdiksi kanggo nglakoni.

Yen persetujuan persetujuan iki ora sah utawa ora bisa ditindakake kanthi utuh utawa sebagean, pranata-pranata sing isih ana ing Persetujuan iki ora kena kena pengaruh mangkono.

Nggon mandeg

Persetujuan Ketentuan iki kasedhiya nganti ditrapake dening salah siji pihak. Sampeyan bisa ngakhiri persetujuan iki sawayah-wayah kanthi ngancurake kabeh bahan sing diduweni saka kabeh situs web http://www.CarlHenryGlobal.com lan kabeh dokumentasi sing gegandhengan lan kabeh salinan lan pamasangan, apa digawe miturut syarat persetujuan iki utawa digunakake. Persetujuan iki bakal mandheg langsung tanpa kabar ing discretion tunggal CarlHenryGlobal.com, yen sampeyan ora bisa netepi apa wae istilah utawa panentu saka persetujuan iki. Yen wis rampung, sampeyan kudu nyirnakake kabeh bahan sing ditemokake saka situs iki lan kabeh situs http://www.CarlHenryGlobal.com liyane lan kabeh salinan, manawa digawe miturut syarat utawa persetujuan iki.

FacebookTwitterLinkedInPinterest

Kita Situs web Aman - Klik kanggo ndeleng SSL Certificate kita

Copyright © 2017 Carl Henry Global - Online Finance | Real Estate | Internet | Perusahaan | Gaya urip. Kabeh hak dilindhungi.
situs web: www.carlhenryglobal.com Hubungi: info@carlhenryglobal.com

Kita nggunakake cookie kanggo nambah situs web kita lan pengalaman nalika nggunakake. Cookie sing digunakake kanggo operasi penting situs iki wis disetel. Kanggo ngerteni luwih akeh babagan cookie sing kita gunakake lan carane mbusak, ndeleng kita privasi privasi.

Aku nampa cookie saka situs iki.
EU Cookie Directive plugin dening www.channeldigital.co.uk
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!